×
Ab Ab Ab

CASHBACK TV & AV LETO

Pravidlá promo akcie
Registrovať výrobok

Získajte späť hotovosť k nákupu za recenziu! Inovujte svoju domácnosť a ušetrite pri nákupe TV alebo AV techniky.

Ako získat odmenu?


Nakúpte v termíne od 24. 5. 2024 do 7. 7. 2024 niektorý z akčních modelov LG (viz Pravidla nákupní akce) u vybraných predajcov elektro na Slovensku.


Zaregistrujte sa v termíne od 24. 5. do 18. 8. 2024 na www.lgpreradost.sk. Registráciu je nutné vykonať do 42 kalendárnych dní od dátumu nákupu uvedeného na nákupnom doklade. Nezabudnite nahrať aj nákupný doklad a fotografiu štítku so sériovým číslom. Zároveň priložte odkaz na Vami publikovanú recenziu na zakúpený produkt na webe predávajúceho (popr. na lg.com, pokiaľ web predávajúceho publikovanie recenzie neumožňuje) a screenshot recenzie.

V prípade, že výrobok obdržíte neskôr z dôvodu nedostupnosti, a teda ešte nemáte sériové číslo, v registračnom formulári zvoľte možnosť „ČAKÁM NA ZAKÚPENÝ VÝROBOK“.


Po ověření Vaší registrace a splnění podmínek promo akce Vám nárok na odměnu potvrdíme e-mailem, příslušný obnos pak obdržíte zpět do 40 pracovních dnů od data schválení registrace na Vámi registrovaný bankový účet. 

Benefity LG spotřebičů

TV LG poskytujú výnimočnú kvalitu obrazu s fascinujúcimi detailmi a bezkonkurenčnými farbami a kontrastom.

AV LG prémiový zvuk a špičkový štýl posunú váš zvukový zážitok na novú úroveň.

ZÁKAZNÍCI KAMENNÝCH OBCHODOV DATART VYPLNIA V POLI PRE RECENZIU "RECENZIA HP TRONIC"

ZÁKAZNÍCI INÝCH KAMENNÝCH PREDAJNÍ, KTORÍ NEMÔŽU NAPÍSAŤ RECENZIU PRIAMO U SVOJHO PREDAJCU, MÔŽU NAPÍSAŤ RECENZIU NA LG.COM/SK

CASHBACK TV & AV LETO
Pravidlá promo akcie
Registrovať výrobok