×
Ab Ab Ab

CASHBACK TV & AV LÉTO

Pravidla nákupní akce
Registrovat výrobek

Získejte zpět hotovost k nákupu za recenzi! Inovujte svoji domácnost a ušetřete při nákupu TV nebo AV techniky.

Jak získat odměnu?


Nakupte v termínu od 24. 5. 2024 do 7. 7. 2024  některý z akčních modelů LG (viz Pravidla nákupní akce) u vybraných prodejců elektro v České republice.


Zaregistrujte se v termínu od 24. 5. do 18. 8. 2024 na www.lgproradost.cz. Registraci je nutné provést do 42 kalendářních dní od data nákupu uvedeného na nákupním dokladu. Nezapomeňte nahrát také nákupní doklad a fotografii štítku se sériovým číslem. Zároveň přiložte odkaz na Vámi publikovanou recenzi na zakoupený produkt na webu prodejce (popř. na lg.com, pokud web prodejce publikování recenze neumožňuje) a screenshot recenze.

V případě, že výrobek obdržíte později z důvodu nedostupnosti, a nemáte tedy ještě sériové číslo, v registračním formuláři zvolte možnost „ČEKÁM NA ZAKOUPENÝ VÝROBEK“.


Po ověření Vaší registrace a splnění podmínek promo akce Vám nárok na odměnu potvrdíme e-mailem, příslušný obnos pak obdržíte zpět do 40 pracovních dnů od data schválení registrace na Vámi registrovaný bankový účet. 

Benefity LG spotřebičů

TV LG
poskytují výjimečnou kvalitu obrazu s fascinujícími detaily a bezkonkurenčními barvami a kontrastem.

AV LG prémiový zvuk a špičkový styl posunou váš zvukový zážitek na novou úroveň.

ZÁKAZNÍCI KAMENNÝCH OBCHODŮ DATART VYPLNÍ V POLI PRO RECENZI "RECENZE HP TRONIC"

ZÁKAZNÍCI OSTATNÍCH KAMENNÝCH OBCHODŮ, KTEŘÍ NEMOHOU NAPSAT RECENZI PŘÍMO U SVÉHO PRODEJCE, PŘIDAJÍ RECENZI NA LG.COM/CZ

CASHBACK TV & AV LÉTO
Pravidla nákupní akce
Registrovat výrobek