×
Ab Ab Ab

LETNÍ PROMO PRAČKY A SUŠIČKY 2021

Život je dobrý, když získáte až 2000 Kč na outdoorové vybavení od ALPINE PRO.

Upozornění: zásoby solárních nabíječek již vyčerpány.

Jak získat odměnu:

 
Nakupte v období od 28. 6. do 31. 8. 2021 některý z vybraných modelů praček, praček se sušičkou a sušiček LG u vybraných prodejců elektro v České republice.

 
Zaregistrujte se v termínu od 1. 7. do 7. 9. 2021. Registraci je nutné provést nejpozději do 14 kalendářních dnů od data nákupu uvedeného na nákupním dokladu, nejpozději však do 7. 9. 2021. Nezapomeňte nahrát i nákupní doklad a fotografii štítku se sériovým číslem.


Po ověření Vaší registrace a splnění podmínek promo akce Vám nárok na odměnu potvrdíme e-mailem. Odměnu obdržíte do 40 pracovních dnů od registrace. Voucher Vám zašleme e-mailem, nabíječku na uvedenou adresu.

 

Výhody LG praček a sušiček
Pračky a sušičky Vám ušetří čas i energii. Na letní sezónu jsou vyzbrojené speciálním programem Pro alergiky, který odstraní až 99,9 % alergenů.

O partnetrovi ALPINE PRO
Společnost ALPINE PRO patří mezi rozhodující firmy na českém trhu v oblasti sportovního a outdoorového oblečení, doplňků a obuvi. V současné době je značkou s největší sítí autorizovaných prodejen a franchisových prodejců v oblasti outdoorových aktivit v České republice. Společnost dodává zboží i do největších obchodních řetězců. V roce 2000 vstoupila společnost ALPINE PRO také na slovenský trh, o rok později expandovala do Polska. Formou obchodního zastoupení je reprezentována v dalších 20 zemích světa.
 

LETNÍ PROMO PRAČKY A SUŠIČKY 2021